Cum funcționează Creditamine?

Creditamina oferă un serviciu 100% automatizat al cărui obiectiv este să analizeze informațiile trimise într-o aplicație și să găsească împrumuturile în bani care se potrivesc cel mai bine nevoilor solicitantului. După ce informațiile au fost analizate, solicitantul va avea acces la toate ofertele de credit disponibile împreună cu toate informațiile relevante ale respectivelor oferte, astfel încât solicitantul să poată alege împrumutul care îl interesează cel mai mult. Întregul proces este gratuit și online, fără documente, ușor și rapid.

Cu creditotamina îți poți obține împrumutul online în 3 pași simpli:

1
Completați cererea online

Completați cererea online

Completați un formular foarte simplu cu informații personale de bază, acestea includ numele și telefonul mobil. Completarea formularului durează mai puțin de 5 minute.

2
Primiți oferte de împrumut

Selectați cea mai bună ofertă de împrumut

Veți primi cele mai bune oferte de împrumut în bani cu toate condițiile astfel încât să puteți decide care opțiune este cea mai potrivită pentru dvs.

3
primiți banii dvs

primiți banii dvs

Vizitează site-ul oficial al furnizorului de credit pe care l-ai ales și în câteva minute vei primi banii în contul tău bancar sau pe cardul tău de credit.

Ești gata să-ți obții împrumutul?

Informații și cerințe importante

Pentru a solicita un împrumut la noi, nu este necesar să vizitați un birou sau să faceți niciun depozit. Acordăm împrumuturi online pe baza informațiilor colectate în formularul nostru. În același mod, acceptăm acei clienți care din anumite motive au un istoric de credit negativ.

Cerințe pentru a solicita un împrumut:

  • Mai în vârstă de 18 ani
  • Să fii rezident în România
  • E-mail
  • Număr de telefon

Obțineți împrumutul online acum!