Termeni și condiții

Este sitio web de Creditamina.ro (en adelante Creditamina) pertenece a la compañía Canauhtli OÜ (Número de registro: 16027745, domicilio social en Calle Tartu 67/1-13b, 10115, Tallinn, Estonia.)

Atunci când utilizați serviciile oferite de Creditamina și când furnizați datele dumneavoastră personale, acceptați condițiile care sunt stipulate mai jos, care guvernează toate serviciile oferite de Creditamina, pe lângă faptul că vă angajați să le respectați. Vă recomandăm cu căldură să citiți termenii și condițiile pentru a utiliza serviciile Creditamina. De asemenea, este recomandabil să le citiți frecvent, deoarece ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Când utilizați serviciile Creditamina, sunteți de acord să citiți periodic termenii și condițiile.

Creditamine Target

Obiectivul Creditamina este de a oferi informații relevante despre împrumuturile online oferite în România. De asemenea, oferă serviciul de colectare a ofertelor active în România pentru a le furniza utilizatorilor săi, care vor putea evalua diferitele oferte și vor solicita respectiva ofertă instituției financiare care o oferă. Creditamina nu acordă împrumuturi de niciun fel, pur și simplu arată opțiuni și link-uri către instituții financiare în scop informativ. Toate serviciile oferite de Creditamina sunt gratuite.

Utilizarea informațiilor personale și a serviciilor Creditamina

Pentru a utiliza serviciile Creditamina, utilizatorul trebuie să completeze o aplicație în care trebuie să introducă date personale precum numele complet cu prenume, e-mail, telefon mobil, CNP și alte date personale. Utilizatorul nu este obligat să introducă niciuna dintre datele sale, așa că atunci când face acest lucru, o face în mod complet voluntar. Atunci când își dă consimțământul pentru utilizarea informațiilor personale, utilizatorul este de acord în mod automat să accepte condițiile de utilizare a informațiilor personale, termenii și condițiile Creditamina.

Când utilizatorul a completat toate câmpurile incluse în cererea de împrumut Creditamina și dă clic pe butonul care scrie „Trimite cererea!”, în acel moment informațiile utilizatorului vor fi salvate. Utilizatorul acceptă ca comunicarea dintre el și Creditamina să se facă prin e-mailul sau telefonul mobil care a fost furnizat.

Termeni de utilizare

Utilizarea Creditamine este numai pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani. Dacă vârsta nu este îndeplinită, utilizatorul nu trebuie să trimită o solicitare. Când furnizați informațiile dumneavoastră personale, sunteți de acord că aceste informații nu vor fi confidențiale. Datele pe care le furnizați pot fi partajate cu instituțiile financiare pentru a le facilita instituțiilor financiare care fac împrumuturi să ia o decizie cu privire la acordarea sau nu a unui împrumut pentru dvs.

Limite de răspundere Creditamina

Creditamina încearcă să ofere cele mai actuale informații, dar nu garantează că informațiile furnizate sunt cele mai recente sau că sunt complet corecte. Creditamina lucrează cu link-uri terți, prin urmare Creditamina nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul furnizat de terți sau pentru actualitatea acestuia. Creditamina nu își asumă nicio responsabilitate pentru acțiunile sau deciziile utilizatorului luate cu informațiile furnizate pe acest site. În fine, Creditamina nu își asumă responsabilitatea pentru deciziile luate de vreo instituție financiară, care au fost luate, influențează sau afectează orice utilizator al Creditamina sau care au fost luate prin trimiterea datelor utilizatorului către instituția financiară.

Protecția datelor utilizatorului Creditamina

Creditamina va asigura securitatea maximă și confidențialitatea datelor cu caracter personal furnizate de orice utilizator Creditmaina pe baza capacităților sistemului Creditamina. Utilizatorul care introduce date în Creditamina este responsabil pentru veridicitatea acestora. Creditmaina nu este responsabilă în cazul în care orice utilizator furnizează informații false sau ale oricărei alte persoane care nu a autorizat să-și furnizeze datele personale. Utilizatorul are dreptul de a solicita oricând ștergerea datelor sale din baza de date Creditamina contactând Creditamina la hola@creditamina.com menționând solicitarea ca datele sale să fie eliminate sau, de asemenea, trimițând un mesaj folosind formularul de contact, din respectivul formular. mesaj trebuie să indicați solicitarea dvs. pentru ștergerea datelor dvs. Datele vor fi șterse cât mai repede posibil și un e-mail de confirmare a ștergerii datelor va fi trimis utilizatorului care a făcut cererea în termen de 30 de zile după ce utilizatorul a depus cererea.