Politica de confidențialitate

Obiectivul acestei politici de confidențialitate este de a explica utilizatorului (denumit în continuare „Dvs.”) cum sunt stocate și gestionate informațiile dumneavoastră personale, precum și drepturile pe care le aveți cu privire la datele dumneavoastră personale.

Datele pe care le păstrăm sunt date personale, cum ar fi numele complet cu numele de familie, e-mailul, telefonul mobil, CNP și alte date personale. Când utilizatorul a completat toate câmpurile incluse în cererea de împrumut Creditamina și dă clic pe butonul care scrie „Trimite cererea!”, în acel moment informațiile utilizatorului vor fi salvate.

Va exista, de asemenea, colectarea automată a datelor prin utilizarea instrumentelor informatice. Aceste informații pot fi, de exemplu, informații legate de comportamentul dumneavoastră pe site-ul Creditamina, aceste informații urmând a fi colectate de google analytics. Instrumentul numit Rollbar va colecta automat date comportamentale, dar acest lucru va face acest lucru numai atunci când apare o eroare pe site-ul Creditamina, indiferent dacă eroarea a fost generată de utilizator sau de o parte a sistemului site-ului Creditamina. Este important de menționat că, în cazul colectării datelor Rollbar, informațiile vor fi șterse automat din instrumentul menționat (Rollbar) la 30 de zile de la colectarea respectivelor informații.

Care este scopul colectării datelor dumneavoastră?

Scopul colectării datelor dumneavoastră cu caracter personal este acela de a vă putea trimite oferte de împrumut care vă pot interesa. Informațiile pot fi furnizate prin diverse canale, cum ar fi e-mailuri, mesaje SMS sau informații de pe site-ul credittamina.ro. Datele pot fi stocate pe o perioadă de maximum 10 ani de la momentul colectării acestora. Aceste date nu vor fi utilizate în alte scopuri în afara celor stipulate în acest articol.

Când utilizatorul a completat toate câmpurile incluse în cererea de împrumut Creditamina și dă clic pe butonul care scrie „Trimite cererea!”, în acel moment informațiile utilizatorului vor fi salvate. Utilizatorul acceptă ca comunicarea dintre el și Creditamina să se facă prin e-mailul sau telefonul mobil care a fost furnizat.

Drepturile tale

După cum s-a stabilit anterior, aveți toate drepturile asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal care au fost colectate de site-ul credittamina.ro. Aceste drepturi includ:

  • Furnizați date personale.
  • Solicitați și obțineți o copie a datelor dumneavoastră personale.
  • Actualizați sau modificați orice date pe care le-ați furnizat.
  • Restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • Solicitați ștergerea datelor dvs. personale.

După cum sa menționat mai sus, aveți toate drepturile asupra datelor dvs. personale care au fost colectate. Este important de menționat că drepturile dumneavoastră nu sunt absolute și că legea aplicabilă trebuie luată în considerare. Dacă în orice moment simțiți că vreunul dintre drepturile dumneavoastră nu a fost respectat, vă rugăm să ne contactați prin metodele noastre de contact. În sfârșit, vă reamintim că Creditamina are dreptul de a modifica politicile de confidențialitate în orice moment și Creditamina se obligă să vă informeze cu privire la modificarea acestor politici de confidențialitate cât mai curând posibil.

Contact și ștergerea datelor cu caracter personal

Ne puteți contacta prin oricare dintre metodele de contact disponibile. Aveți dreptul de a solicita oricând ștergerea datelor dumneavoastră din baza de date Creditamina contactând Creditamina la hola@creditamina.com menționând solicitarea dvs. de ștergere a datelor dumneavoastră sau, de asemenea, trimițând un mesaj folosind formularul de contact, în mesajul menționat. trebuie să indicați solicitarea dvs. ca datele dumneavoastră să fie șterse. Datele vor fi șterse cât mai repede posibil și un e-mail de confirmare a ștergerii datelor va fi trimis utilizatorului care a făcut cererea în termen de 30 de zile după ce utilizatorul a depus cererea.